horoskop-life-and-travel

Хороскоп на цветята 10 част

ХОРОСКОП НА ЦВЕТЯТА - LIFE AND TRAVEL

Камелия

(1-10 октомври)

Камелиите са ентусиазирани, безкрайни оптимисти и готови да заредят околните с енергията си. Обичат независимостта си и собствения си душевен комфорт. Те са разумни, грижат се за сигурността и спокойствието си, но без да се лишават от интензивен емоционален живот. Постоянни са във взаимоотношенията си с другите. Добра връзка с Мимоза, Маргаритка и Теменужка.

ХОРОСКОП НА ЦВЕТЯТА - LIFE AND TRAVEL

Люляк

(11-20 октомври)

Родените под този знак са умни, вълнуващи се, решителни хора. Те имат приятен и либерален характер, енергични са и със състезателен дух. От тях излизат добри водачи, надарени са с големи психологически способности, човек може да им се довери и да чака честно и справедливо отношение. Умеят да провокират добрите качества у околните. Добра връзка с Гладиола и Водна лилия.

ХОРОСКОП НА ЦВЕТЯТА - LIFE AND TRAVEL

Фрезия

(21-30 октомври)

Фрезиите са много чувствителни, но в същото време позитивни и не се задълбават в притесненията си. По правило бавно вземат решения освен в случаите, когато внезапно се задейства изключителната им интуиция. Тогава действат направо. Те са контактни и отворени, добронамерени и убедени, че у всеки има поне зрънце доброта. Верни приятели. Добра връзка с Маргаритка, Гардения, Момина сълза.

ВИЖТЕ ОЩЕ СТАТИИ