horoskop-life-and-travel

Хороскоп на цветята 12 част

ХОРОСКОП НА ЦВЕТЯТА - LIFE AND TRAVEL

Глухарче

(1-10 декември)

Родените под този знак са сериозни и отговорни хора, които премислят по няколко пъти решенията си, но въпреки това често грешат. Проблемът е, че въпреки вътрешните си убеждения, накрая стигат до изводи, продиктувани от емоциите им. Въпреки това приемат реалностите и определено на тях може да се разчита, че ще изпълнят ангажиментите си. Добра връзка с Люляк и Хортензия.

ХОРОСКОП НА ЦВЕТЯТА - LIFE AND TRAVEL

Лотус

(11-20 декември)

Общителни, лоялни, аналитични и ученолюбиви са родените под знака на Лотоса. Те са приспособими към всяка обстановка, умеят да се възползват от ситуациите. Умеят да се подчиняват, ако това ще им донесе придобивки в бъдеще, но и да отстояват позициите си, доверявайки се на почти божествените си прозрения за изхода от дадена ситуация. Добра връзка с Перуника, Гергина, Паричка.

ХОРОСКОП НА ЦВЕТЯТА - LIFE AND TRAVEL

Еделвайс

(21-31 декември)

Неземно съчетание от оптимизъм и реализъм, което им носи печалби, бърз ум и интуитивност, които им осигуряват успех в живота. Така могат да бъдат характеризирани Еделвайсите. Те умеят да се възползват дори от собствените си слабости, превръщайки дефектите в ефекти. Твърде независими са, което отблъсква околните, но може да ги укроти пламенната любов. Добра връзка с Нарцис.

ВИЖТЕ ОЩЕ СТАТИИ