е група онлайн издания, които имат за цел да Ви информират, да Ви помагат да решите проблемите си, да Ви забавляват и да Ви предоставят възможности за избор в сферите на здравеопазването, бизнеса, туризма, трудовите права, осигуряването, поддържането на здраве и красота и други.

LIFE&TRAVEL.net

LIFE and TRAVEL (ЛАЙФ ЕНД ТРАВЪЛ) е сайт за пътешествия и лайфстайл.

В частта, свързана с ЛАЙФСТАЙЛ се отразават интересни събития от България и света, както и пъстра палитра от рубриките: Хороскопи; Списания и други издания за четене; Картички; Празници; Във форма; 100% жена и Успех и щастие. 

В частта ПЪТЕШЕСТВИЕ, любителите на пътешествия, могат да видят рубриките: В България, По света и На път.

В сайта се публикуват каталози и реклами за: ХОТЕЛИ, АПАРТАМЕНТИ, КЪЩИ ЗА ГОСТИ, ЗАВЕДЕНИЯ, ТУРОПЕРАТОРИ И АГЕНЦИИ.

Списание LIFE&TRAVEL се издава 4 пъти в годината. Първият брой на списанието е есен 2019.

Вижте сайта: https://lifeandtravel.net/

CINDERELLA.bg

CINDERELLA (СИНДЕРЕЛА) е женски сайт и списание за всяка жена. Тук ще прочетете статии за красота, здраве, мода, семейни отношения, фън шуй, хороскопи и още много.

Сайтът предлага многообразие от рубрики за всяка жена и за всеки случай: Красива; Изящна; Здрава; Успешна; Любима; В бяло; Модерна; На парти; У дома; На път; За теб; Картички; Имен ден; Списание; Хороскопи, Лунен календар и други.

В сайта се публикуват каталози и реклами за: КРАСОТА И ЗДРАВЕ; ОТСЛАБВАНЕ, МАСАЖИ, СПА; ЗА СВАТБАТА; СПОРТ, ФИТНЕС, ЙОГА; МОДА, ШОПИНГ; ПЪТУВАНЕ.

Списание CINDERELLA се издава всеки месец от декември 2016. От есента на 2019 се издава 4 пъти в годината с първи нов брой - есен 2019.

Вижте сайта: https://cinderella.bg/

ЗДРАВЕН УЕБСАЙТ

ЗДРАВЕН УЕБСАЙТ е здравен сайт с информация за здравеопазване, лечение и здравни права.

Уебсайтът  предоставя информация в няколко рубрики: Новини, Норми, Осигуряване, Справки, Права, Лечение, Болници, Лекари, Дентална грижа, Аптеки и лекарства.

В сайта се публикуват каталози и реклами за: БОЛНИЦИ, МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТРОВЕ, КЛИНИКИ, ЛЕКАРИ, ДЕНТАЛНИ КЛИНИКИ, ЗЪБОЛЕКАРИ, АПТЕКИ.

Нашата цел е ЗДРАВНИЯТ КАТАЛОГ да бъде мястото, където всеки потребител ще намери лекар, стоматолог, болница или друго медицинско заведение, когато има необходимост от здравна грижа, преглед и решаване на здравословен проблем.

Издава се периодично Бюлетин, който съдържа информация и новини от Здравен уебсайт, Здраве и сила и Как да отслабна. Първи брой на бюлетина очаквайте през септември 2019.

Вижте сайта: https://zdraven.website/

ПРАВЕН УЕБСАЙТ

ПРАВЕН УЕБСАЙТ е сайт за бизнес, финанси и лични права.

Уебсайтът  предоставя информация в няколко основни модула и рубрики: Новини, Закони, Бизнес, Собственост, Данъци, Счетоводство, Осигуряване, Трудови права, Строителство, Архитектура и други.

В сайта се публикуват каталози и реклами за: ФИРМИ, СЧЕТОВОДИТЕЛИ, СЪДЕБНИ ИЗПЪЛНИТЕЛИ, ТУРОПЕРАТОРИ И ТУРАГЕНТИ и други.

Нашата цел е ФИРМЕНИЯТ КАТАЛОГ НА ПРАВЕН УЕБСАЙТ да бъде мястото, където всеки потребител ще намери услугата и фирмата, която търси. В каталога ще се включват само търговци и работещи на свободна практика (фрийлайнсъри), които се ползват с добро име и срещу дейността на които няма потвърдени негативни оценки на потребители.

Издава се периодично Бюлетин, който съдържа информация и новини от Правен уебсайт. Първи брой на бюлетина очаквайте през септември 2019.

Вижте сайта: https://praven.website/

ЗДРАВЕ И СИЛА

ЗДРАВЕ И СИЛА е сайт за здраве, сила и красота.

В няколко рубрики е представена информация за храни и напитки, които зареждат организма с повече жизненост; ползите от здравословния начин на живот, масажите и движението; алтернативни методи за поддържане и възстановяване на здравето.

В сайта се публикуват каталози и реклами за: КРАСОТА И ЗДРАВЕ, ОТСЛАБВАНЕ, МАСАЖИ, СПА, СПОРТ, ФИТНЕС, ЙОГА.

Издава се периодично Бюлетин, който съдържа информация и новини от Здравен уебсайт, Здраве и сила и Как да отслабна. Първи брой на бюлетина очаквайте през септември 2019.

Вижте сайта: https://zdraveisila.info/

КАК ДА ОТСЛАБНА

КАК ДА ОТСЛАБНА е сайт за отслабване и перфектна форма.

В няколко рубрики е представена информация за храни и напитки, които помагат в борбата с килограмите; най-подходящите диета и козметика за постигане на идеално тяло; масажи, упражнения и алтернативни методи за поддържане на добра форма.

В сайта се публикуват каталози и реклами за: ОТСЛАБВАНЕ, МАСАЖИ, СПА, СПОРТ, ФИТНЕС, ЙОГА.

Издава се периодично Бюлетин, който съдържа информация и новини от Здравен уебсайт, Здраве и сила и Как да отслабна. Първи брой на бюлетина очаквайте през септември 2019.

Вижте сайта: https://kakdaotslabna.info/