ginger-sofia-life-and-travel

Една кубинска нощ в София

На 31 май 2019 година Хавана, Куба пристигна в София

КУБА – магията да пътуваш с усмивка. Едно кътче, не просто асоциация за море и слънце, а една истинска завладяваща история за музика, извираща от сърцата, за танца, за любовта на хората към живота. Звукът от стъпките на горещите латино ритми, ароматът на кубинските пури и вкусът на отлежал ром. „Това е един остров с уникално историческо наследство, плаващ сред море от нахлуваща глобализация.”

Към галерията >>>

На 31 май 2019 година Хавана, Куба пристигна в София. Домакини на горещото хаванско парти бе новия Ginger клуб (бившата Ла Кубанита) в лицето на сър Атанас Лазаров и Анина Рангелова.

Двамата се завърнаха много скоро от екзотична Куба и вече са вдъхновени от традиции, обичаи, музика и танци, които пренесоха на българска почва.

Специален гост на “Една кубинска нощ в София” бе посланика на Куба Н. Пр. Каридад Ямира Куето Милиан.

Специални коктейли кубалибре и мохито от Havana club посрещаха гостите на специалното парти в комфортния Ginger.

Горещите латино-ритми миксира DJ D’CUBA от Хавана, а безупречни танцьори, ретро Ford Mustang от 1966 г. ни напомняха за далечна и екзотична Куба.

Лъскавата червена ретро кола Ford Mustang предизвика множество селфита, снимки и любопитни погледи на случайните минувачи пред новия Ginger. Специален гост беше и красивата диетоложка Енджи Касабие.

Вижте още събития

Направете своя избор

Изберете ЛАЙФСТАЙЛ или ПЪТЕШЕСТВИЕ

ЛАЙФСТАЙЛ   ПЪТЕШЕСТВИЕ