PMMezdra2018-life-and-travel (1)

Приключенски многобой в Мездра

За всички почитатели на високия адреналин, логическите задачи и времето, прекарано на открито, на 1 юли 2018 (неделя) от 10:00 часа във и около Археологически комплекс „Калето“, гр. Мездра, област Враца се проведе отвореното събитие „Приключенски многобой - Мездра 2018“.

Събитието е част от Приключенски Екстрийм Тур, който в рамките на два месеца преминава през градовете Ботевград, Мездра, София и Своге.

Сред предизвикателствата на желаещите да се включат в Многобоя бяха скално катерене и спускане по скални отвеси,  задачи с ориентиране и логика, умения за стрелба с лък, решаване на приключенски задачи и екстремно спускане по специално създаден въжен тролей над река Искър.

Входът за събитието беше свободен, а всички забавления и атракции - безплатни. Изпитанията от многобоя са се преминавали с помощта на професионални инструктори и при взети всички мерки за безопасност и са били подходящи за възрастни и за деца над 12 години.

Целта на инициативата е била по атрактивен начин да се заинтригуват жители и гости на Община Мездра към активен спорт и забавления на открито, да се покаже красотата, културната история и възможностите за отдих и туризъм в района.

Вижте още събития

Направете своя избор

Изберете ЛАЙФСТАЙЛ или ПЪТЕШЕСТВИЕ

ЛАЙФСТАЙЛ   ПЪТЕШЕСТВИЕ