coto-life-and-travel-compressor

КОТО - изискан ресторант в София

Д-р Енджи Касабие и шеф Георги Янев представиха съвместния си продукт

На 12 февруари 2019 година д-р Енджи Касабие и шеф Георги Янев представиха съвместния си проект - ресторант "Кото" в центъра на София, където собствениците направиха медиен обяд.

Д-р Енджи Касабие и шеф Георги Янев се запознават покрай Силвестър Сталоун, докато той е на снимки в България, а те са избрани да са част от екипа му.

И двамата имат завиден опит в работата със световни звезди като Харисън Форд, Робърт де Ниро, Жан Клод Ван Дам, Мадона, Лейди Гага, Лоу Дийп Ти, а актрисите от Боливуд обожават вкусотиите на диетоложката.

Красивата Енджи Касабие представи новия обект и даде основни напътствия за влизане във форма: Първата стъпка към отслабването е да кажете "СТОП" на диетите! С тях само шокирате организма си и го карате да складира всичко, което хапнете, защото при тази ситуация той е изплашен, че днес е имало малко храна, а утре може изобщо да няма.

Кога започва всяка диета? В понеделник, а в неделя преяждате буквално "като за последно" с пица, сладко и всичко, което от утре трябва да забравите, нали? Груба грешка! Хапвате и мазно, защото знаете колко е вредно. Още една грешка! Мазната храна в здравословни количества, разбира се, е полезна за възстановяването на клетките в организма ни", успя да изненада гостите си диетоложката.

Тя обясни накратко и жестоките последици, които са резултат от абсолютно обърканото ни виждане за здравословно хранене. "Жалко е да виждаме как децата ни затлъстяват, а броят на болните от диабет мъници за 1 година се е удвоил. Вярно е, че ние нямаме възможност да се храним с чистите продукти, с които са залъгвали глада си бабите и дядовците ни, но винаги има решение, щом има и желание да бъде открито", допълни Енджи Касабие и обеща, че храната в ресторант "Кото" ще е здравословна, вкусна и питателна, а за доказателство поднесените на гостите ястия съвпадаха напълно с описанието.

Шеф Георги Янев, преди да се прибере в България заради съвместния проект с Енджи Касабие, е посрещал с ястията си звездни гости в ресторант District club в Лондон.

Здравословният проект стартира веднага след празника на влюбените 14 февруари.

Текст и снимки: Тина Прокопова

Вижте още събития

Направете своя избор

Изберете ЛАЙФСТАЙЛ или ПЪТЕШЕСТВИЕ

ЛАЙФСТАЙЛ   ПЪТЕШЕСТВИЕ