grandhotelvelingradnaydobarspahotelnabalkanite2019000

Най-добър СПА хотел на Балканите

СПА столицата на Балканите Велинград вече може да се похвали и със своите бляскави и престижни отличия

Отличиха с "Най-добър СПА хотел на Балканите за 2019 година" Гранд хотел Велинград.

Петзвездният Гранд хотел Велинград в едноименния град беше отличен от Балканския алианс на хотелиерските асоциации (Balkan Alliance of Hotel Associations / BAHA/) за "Най-добър спа хотел на Балканите за 2019 година".

Престижната награда беше връчена на официална церемония, която се проведе на 27 септември 2019 г в гр. Варна.

Наградата е поредното признание, че доказано в годините Гранд хотел Велинград съчетава в себе си петзвезден лукс с лечебната сила на минералната вода, предоставя обслужване от най-висок клас и истинско гостоприемство в сърцето на планината.

Гранд хотел Велинград е SPA комплекс, гарантиращ пълноценна почивка и възстановяване със своите комфортни стаи с живопописна гледка и 8 басейна със 100 % минерална вода.

 

 

Само гостите на Гранд хотел Велинград имат на разположение две отделни SPA зони: единствената във Велинград SPA зона с контролиран достъп – САМО ЗА ВЪЗРАСТНИ, както и СПА зона със свободен достъп, оборудвани с модерни съоръжения от най-ново поколение.

Хотелът предлага балнео и физиотерапия в своя медицински център, както и естетични и дерматологични процедури с най-новите постижения в областта.

Комплексът глези своите гости с боулинг зала и нощен клуб, пиано бар с изпълнения на живо.

 

От месец ноември Гранд хотел Велинград стартира гордо своя нов проект “Здравословна седмица с д-р Енджи Касабие”. Първата седмица за здраве стартира с бременни майки, който ще бъдат напътствани и съветвани с какви храни е полезно да използват.

 

Снимки: Хайлайф

 

Как да тълкуваме сънищата си - вижте в Cinderella.bg >>>

 

71112100_10156294168875843_5491877597954441216_o1

Вижте още събития

Направете своя избор

Изберете ЛАЙФСТАЙЛ или ПЪТЕШЕСТВИЕ

ЛАЙФСТАЙЛ   ПЪТЕШЕСТВИЕ