ЕГИПЕТСКИ ХОРОСКОП

Египетски хороскоп 3 част 

Ихи (3 април – 19 април)

Ихи е бог на музиката и син на Хатор и Хор. Изобразяван е като дете с лира в ръцете.

Родените под знака Ихи са невероятно самоуверени, енергични и интелигентни. Приспособяват се лесно и бързо към всякакви ситуации, защото са и много схватливи. Представителите на знака Ихи са амбициозни и лесно постигат добри резултати на работното място. Помага им и фактът, че са перфекционисти и изпипват всичко до най-малкия детайл.

Баст (20 април – 1 май)

Баст е богиня на радостта и веселието. Тя е изобразявана като жена с глава на котка. Атрибутът на Баст е музикалният инструмент лира.

Представителите на зодия Баст са успешни политици, финансисти и философи. За тях е обичайно да обмислят внимателно всичко, както и да не споделят много дори с най-близките. Почитатели са на изкуството и не пропускат възможност да му се насладят. Умеят да преценяват хората, но в общуването са малко срамежливи и не обичат да са център на вниманието.

Тот (2 май – 20 май)

Тот е едно от най-главните божества, помощник на Амон. Той играе изключително важна роля при определянето на ценността на човешката душа.

Тот е роден под знака на мъдростта. Той е високо интелигентен. Ако попадате в зодия Тот, то тогава колебанието не ви е чуждо. Умът ви винаги работи на бързи обороти и лесно придобивате нови умения. Бързо скачате от една работа на друга, приспособявате се с лекота и обичате всичко да е организирано. Напрежението не е по вкуса на представителите на зодия Тот. Съществува опасност заради любовта ви към хазартните игри лесно да загубите всичко.

ВИЖТЕ ОЩЕ СТАТИИ