horoskop-life-and-travel

Хороскоп на цветята

Древните викинги са вярвали в лечебните сили на билките, както и че всяко цвете носи свои качества, които предава на човека.

Най-популярен от скандинавските хороскопи е шведският - състои се от 36 зодиакални знака с име на цвете. Вижте кое цвете сте според датата на раждане.

ХОРОСКОП НА ЦВЕТЯТА - LIFE AND TRAVEL

Перуника

(1-10 януари)

Чаровни, привличащи вниманието, готови за удоволствията и приятните неща в живота във всеки момент. С тях се общува леко и интересно. Упорито и последователно преследват целта си в живота. Работят всеотдайно в екип, но ако веднъж се усъмнят в колегата или партньора си, губят здравия си разум и изпадат в панически кризи. Добра връзка с Фрезия, Лале, Бял имел и Теменужка.

ХОРОСКОП НА ЦВЕТЯТА - LIFE AND TRAVEL

Амарилис

(11-20 януари)

Главното качество на тези хора е добротата им, а това допада дори на онези, които не ги харесват особено. Привличат околните с очарование, дружелюбност и неочаквана щедрост. Лесно е да се влюбиш в съчетанието от здрав разум, очарование и импулсивност на Амарилиса. Но той може да е и избухлив до жестокост. Добра връзка с Жасмин и Глухарче, Здравец и Теменужка.

ХОРОСКОП НА ЦВЕТЯТА - LIFE AND TRAVEL

Гербер

(21-31 януари)

Герберът е интересно съчетание от амбиции и скромност, кротост и буен нрав, дълбочинен анализ и безразсъдство. Той е либерален и широко скроен, интелигентен и като цяло води хубав живот. Проблемът му е, че понякога се стреми да получи много, а тогава може да загуби всичко. С годините става по-мъдър. Добра връзка с Паричка, Циния, Азалия и Слънчоглед.

ВИЖТЕ ОЩЕ СТАТИИ