horoskop-life-and-travel

Хороскоп на цветята 4 част

ХОРОСКОП НА ЦВЕТЯТА - LIFE AND TRAVEL

Циния

(1-10 април)

Циниите са смели, енергични, честолюбиви, но имат силна воля и вяра в успеха. Техните ентусиазъм, импулсивност, оптимизъм и самоувереност могат да увлекат околните. Бързината и потайността в личните дела им осигуряват сериозни постижения в живота, но само ако са амбициозни. Уважават дома и семейството, но държат на самостоятелността си. Добра връзка с Роза, Орхидея, Хортензия.

ХОРОСКОП НА ЦВЕТЯТА - LIFE AND TRAVEL

Хортензия

(11-20 април)

Този знак се отличава със своята справедливост, хуманност, неуморност и упорство. Взискателни към себе си и другите, на моменти Хортензиите стават прекалено откровени и агресивни. Успешно се справят с дребните всекидневни проблеми и с отговорността към дом, семейство и професионални задължения. Уважавани са. Добра връзка със Слънчоглед, Гладиола и Циния.

ХОРОСКОП НА ЦВЕТЯТА - LIFE AND TRAVEL

Гергина

(21-30 април)

Гергините притежават богата душевност и способност умело да манипулират околните. Сигурността е твърде важна за тяхи умеят дая постигат. В добронамереността си са в състояние да загубят мярката и недоброжелателни хора лесно могат да им навредят. Привлича ги всичко ново, модерно и красиво. Обичат риска, победите им носят удовлетворение. Добра връзка с Азалия и Лотос.

ВИЖТЕ ОЩЕ СТАТИИ