horoskop-life-and-travel

Хороскоп на цветята 5 част

ХОРОСКОП НА ЦВЕТЯТА - LIFE AND TRAVEL

Момина сълза

(1-10 май)

Момината сълза е красив и магнетичен знак, интелигентен и със силна интуиция към способностите и слабостите на околните. Стреми се към висок социален статут и има големи планове. Може да бъде лесно ранима, но не остава безучастна при проблеми и препятствия. Умее елегантно да поправя грешките, отговорна е и изпълнява дълга си към околните. Добра връзка с Амарилис и Гергина.

ХОРОСКОП НА ЦВЕТЯТА - LIFE AND TRAVEL

Тубероза

(11-20 май)

Туберозите са миролюбиви, разумни и благоразумни, но понякога подозрителни. В същото време те самите са почтени и откровени до крайна липса на дипломатичност. По тази причина могат да загубят приятелства, любов и работа. Хубавото е, че са трудолюбиви, лесно се справят с финансовите дела и са отговорни към дом и семейство. Добра връзка с Водна лилия.

ХОРОСКОП НА ЦВЕТЯТА - LIFE AND TRAVEL

Жасмин

(21-31 май)

Представителите на знака са чувствителни и колебливи, подвластни на красотата и хармонията. Имат чувство за хумор, магнетично привличат другите, но трудно биват разбрани. Провокативни са и с удоволствие заблуждават другите, като чарът им компенсира непостоянството и непоследователността им. Могат да са сериозни и педантични. Добра връзка с Шипка и Теменужка.

ВИЖТЕ ОЩЕ СТАТИИ