horoskop-life-and-travel

Хороскоп на цветята 6 част

ХОРОСКОП НА ЦВЕТЯТА - LIFE AND TRAVEL

Азалия

(1-10 юни)

Интересен и привличащ вниманието знак. Лесно преглъща загубите, не е амбициозен. Проявява умерен интерес към много неща, в състояние е както да се задълбочи и всеотдайно да се занимава с нещо, така и след малко да насочи вниманието си другаде. Стреми се към спокойствие и ред, към който да се придържа, без много да се напряга. Добра връзка с Лале.

ХОРОСКОП НА ЦВЕТЯТА - LIFE AND TRAVEL

Маргаритка

(11-20 юни)

Маргаритките са романтични, впечатлителни, благородни и верни на приятелите. Обичат реда, принципите, системите, изграждащи добри отношения с околните. Спонтанни и ентусиазирани, те често се объркват заради невинните си и дори наивни възгледи за живота. Но пък са внимателни с околните, като го съчетават с потребността си да изпъкнат сред другите. Добра връзка с Камелия, Мимоза, Бял имел.

ХОРОСКОП НА ЦВЕТЯТА - LIFE AND TRAVEL

Лале

(21-30 юни)

Лалето е интелигентно, критично, емоционално, със сложни мисли и чувства. Отличават го чар, сърдечност и щедрост. В същото време то интуитивно се стреми към финансова сигурност. Лесно се гневи, но бързо и само се справя с негативните си емоции. В любовта харесва, драмите, бурните взаимоотношения, срещите и разделите, всичко, което го кара да се чувства живо. Добра връзка с Перуника и Шипка.

ВИЖТЕ ОЩЕ СТАТИИ