horoskop-life-and-travel

Хороскоп на цветята 9 част

ХОРОСКОП НА ЦВЕТЯТА - LIFE AND TRAVEL

Карамфил

(1-10 септември)

Карамфилите са добри и отговорни хора. Намират труда за естествен и не ги плаши усилната работа. Но обичат и удоволствията, дори понякога губят мярата. Въпреки това са доста земни като схващания и мислене, не им е проблем да приемат реалностите. Макар да изглеждат малко хаотични, всъщност са подчинени на изряден ред вътре в себе си. Добра връзка с Глухарче, Здравец и Фрезия.

ХОРОСКОП НА ЦВЕТЯТА - LIFE AND TRAVEL

Здравец

(11-20 септември)

Здравецът е отворен, решителен, напорист и амбициозен, но в същото време зад нервността си крие ведър характер. С него се работи лесно, заради силно развитото му чувство за дълг и отговорност. Запазва здравия си разсъдък, не робува на чувства. Провокиран е готов да отстоява позициите, в които вярва, с всички възможни средства. Добра връзка с Карамфил, Божур и Амарилис.

ХОРОСКОП НА ЦВЕТЯТА - LIFE AND TRAVEL

Бял имел

(21-30 септември)

Представителите на знака са емоционални, с усет към красивото и към изкуството, енергични, с добър интелект и силен магнетизъм. Изпълнени са с ентусиазъм и идеи, и не търпят еднообразието и монотонността. Имат високи идеали и са готови да отстояват разбиранията си. Разгневят ли се обаче, може да загубят мярката и да отмъщават жестоко. Добра връзка с Маргаритка, Шипка и Перуника.

ВИЖТЕ ОЩЕ СТАТИИ