horoskop-life-and-travel

Хороскоп на цветята 11 част

ХОРОСКОП НА ЦВЕТЯТА - LIFE AND TRAVEL

Орхидея

(1-10 ноември)

Стъпка по стъпка, ден след ден Орхидеите ревностно преследват целите си. И така милиметър по милиметър могат да изкачат и най-високите върхове. В същото време може никой да не е разбрал колко амбициозни са, а и че въобще са тръгнали към “планината”. Те са загадъчни, но чувствителни и емоционални, което ги кара да са малко резки в личния живот. Добра връзка с Гадения, Паричка, Слънчоглед.

ХОРОСКОП НА ЦВЕТЯТА - LIFE AND TRAVEL

Божур

(11-20 ноември)

Божурите са магнетични, дръзки, справедливи, но импулсивни и в същото време много прикрити и срамежливи. Те са постоянен източник на идеи, които в повечето случаи са почти гениални и им е нужно много малко, за да ги претворят на дело. Любовта им е ревнива, защото верността и силните чувства са неизменна част от същността им. Добра връзка с Маргаритка, Лотос и Здравец.

ХОРОСКОП НА ЦВЕТЯТА - LIFE AND TRAVEL

Гладиола

(21-30 ноември)

Практични, работливи и упорити са характерните качества за Гладиолата. Тя съчетава вкуса към мистерията и свръхестественото с невероятната си житейска мъдрост и опит. Родените под този знак са страстни, артистични и емоционални хора. Личният им живот обърква партньорите им, а често и самите тях. Но те никога не се отказват от целите си. Добра връзка с Шипка и Хортензия.

ВИЖТЕ ОЩЕ СТАТИИ