Turisticheski-Paket-compressor

На екскурзия

 

Какво трябва да знаете, когато...

Купувате туристически пакет

Когато Ви се пътува и не искате да се занимавате с организацията, можете да се обърнете към туроператор или агент. Те ще се погрижат за всички подробности за самостоятелното Ви пътуване или ще Ви предложат организирана почивка и екскурзия в група.

Туристическият пакет, който ще получите, е комбинация от услуги за почивка и пътуване, които включват транспорт, настаняване и други услуги. Закупува се от туроператор или туристическа агенция.

Преди закупуване на пакета проверете кои услуги са включени в цената и потърсете туроператора и турагента в Националния туристически регистър.

Ще се погрижим на нашия сайт да разполагате с информация за туроператори и туристически агенции, които предоставят услуги на високо ниво, отговарят на законовите изисквания за осъществяване на дейността и се ползват с добро име сред клиентите.

Вижте препоръчаните от нас туроператори и агенции>

 

Търсите хотел

Ако решите, че искате да пътувате самостоятелно и сами ще намерите, къде да отседнете, можете да сравните цените на хотелите в избраната дестинация.

Прегледайте нашите предложения на избрани хотели и други места за настаняване, ако има препоръчани в желаната дестинация. Ние ще избираме най-добрите и изгодни предложения на базата на съотношение цена и качество. Нашите ВИП каталози ще отразяват Вашите оценки и обратна връзка.

Изгоден избор на подходящ хотел можете да направите в Booking, Agoda, eSky и други. Ще се погрижим в най-скоро време да разполагате с избор в нашия сайт на препоръчани места за настаняване в желаната от Вас дестинация.

Вижте препоръчаните от нас хотели и апартаменти>

 

Купувате самолетен билет

Всички търсим най-изгодната цена, когато купуваме самолетни билети. Някои смятат, че ще спестят, ако резервират самолетните си билети 8 месеца по-рано, други (като нас) приемат за най-изгодни офертите last minute и last second. Според проучване на Skyscanner, най-изгодно е да резервирате самолетен билет 7 седмици преди полета.

Вижте повече>

 

Предстои ви полет

В международни правила се определят позволените и забранените вещи за превоз в самолет. Тези правила са продиктувани от съображения за сигурност. Някои предмети могат да се превозват в самолет, но не е позволено да са в ръчния багаж.

Ограничения за размера, броя и тежестта на багажа се определят от авиокомпаниите. Правилата за транспортиране на различни видове предмети могат да се различават в зависимост от авиокомпанията и страната.

Вижте повече>

 

Предстои ви круиз

Круизите стават все по-предпочитан начин за почивка и пътешествие. Те предлагат разнообразие, лукс и забавления. Само с круиз можете да се събуждате в различни страни всяка сутрин, да спите в луксозна каюта, докато се придвижвате към следващата дестинация, да опитвате гурме и други вкусни специалитети. Криузните кораби предлагат масажи и СПА процедури, вечерни представления и други интересни събития. Някои круизни кораби са снабдени дори с аквапаркове, водни пързалки и различни атрактивни съоръжения. 

Най-често при закупуване на круиз, вие сами трябва да организирате трансфера до кораба, освен ако не е уговорено друго. Обикновено, трябва да сте на борда поне 2 часа преди отплаването.

На кораба ви се открива бордна сметка. Разплащанията са в щатски долари или в евро. Храната, обикновено, е включена в цената на круиза. Допълнително се заплащат екскурзиите на брега, напитките, интернет, бакшиши и др.

Вижте повече>

ВИЖТЕ ОЩЕ СТАТИИ

Направете своя избор

ЛАЙФСТАЙЛ ПЪТЕШЕСТВИЕ