ЕЛЕНИТЕ - РАЙ НА БРЕГА НА МОРЕТО

Елените - Рай на брега на морето

Елените е късче от Рая разположено сред живописен залив на брега на морето.

Ваканционният комплекс се намира до Свети Влас, на 7 километра североизточно от курорта Слънчев Бряг и на 45 километра североизточно от Бургас. Комплекс Елените включва двуетажни и триетажни вили - бунгала и хотелите Роял Бей, Роял парк, Атриум бийч и Андалусия бийч и други.

Към галерията>>>

Как да стигнете до Елените

До Елените можете да стигнете с автобус или кола по добре поддържан асфалтов път.

Ваканционният комплекс се намира до Свети Влас, на 7 километра от курорта Слънчев Бряг и на 45 километра от Бургас.

За тези които пътуват с кола, пред ваканционното селище е предвиден паркинг. Автобусната спирка е непосредствено пред комплекса.

Click to open a larger map

За курорта

Ваканционен комплекс Елените е проектиран като парк. Той е построен в живописен залив на брега на Черно Море, а зад него се извисяват южните склонове на Стара планина. Строителството на ваканционното селище започва през 1985 година. В комплекса са изградени  двуетажни и триетажни къщи, заобиколени от зеленина и луксозни хотели на брега на морето. Така курортът може да задоволи вкусовете както на любителите на спокойна почивка сред зеленина, така и на любителите на големи и луксозни хотели.

DSC_0600

Настаняване

В комплекса са изградени множество двуетажни и триетажни къщи, луксозни еднофамилни бунгала и вили, оградени от зеленина, както и хотели. 4-звездните хотела са - "Андалусия Бийч", "Атриум Бийч", "Ваканционно селище Елените", "Роял бей", "Парк хотел Роял". 5-звездните хотели са "Зорница Сендс" и "Роял Касъл".

DSC_0103

Забавления. Плаж

Курортът има собствен плаж, басейни, няколко луксозни ресторанта, спортни игрища, тенис кортове и база за водни спортове.

Чадърите и шезлонгите на Елените са безплатни, с изключение на няколко зони.

DSC_0102

ВИЖТЕ ОЩЕ СТАТИИ